zondag 22 maart 2020

Blogtour #1 Sandra J. Paul- Het verlaten huis

*Blogtour * Blogtour * Blogtour * Blogtour * Blogtour * Het verlaten huis * Het verlaten huis


Birdy's Boeken


Beste lezers,

Momenteel is de blogtour al flink op gang. Op veel blogs en sites kan je veel over dit boek te weten komen. Terwijl velen van ons thuis (moeten) verblijven nu, is lezen een mooie oplossing om te ontspannen. Ook voor de jongere lezers is dit boek een echte aanrader. Het is spannend, stoer en mysterieus. Kijk je mee? 

Over de auteur 

Sandra J. Paul is een alias voor Sandra Vets, is zelfstandig ondernemer en een Vlaamse auteur. Zij schrijft al voor zolang ze zich kan herinneren in verschillende genres. Zij pende aanvankelijk in het Nederlands onder de auteursnaam Sandra J. Paul, tot ze besloot om haar aloude droom, Engelstalige boeken te schrijven, na te jagen. Gedurende vele jaren publiceerde ze Engelstalige korte verhalen die ze online plaatste. 

Als Joanne Carlton schrijft ze (meestal) psychologische, paranormale verhalen in een hedendaagse setting. In 2017 lanceerde ze haar emotionele debuut Heart-Beat, naar aanleiding van het overlijden van haar vader en zus. Het verhaal wekte meteen de nodige emoties op bij haar lezers en mocht op laaiend enthousiaste kritieken rekenen.

Begin 2018 volgde Kill Me Again, een intrigerende psychologische Young Adult-thriller. Deze zal in 2019 in Nederlandstalige versie verschijnen. Haar derde boek Dust, (Stof) verscheen in oktober 2018. Joanne schrijft daarnaast ook Flash Fiction (zeer, zeer korte verhalen) en novelles.

Het verlaten huis is het vervolg op De duistere school, wat zij schreef samen met haar kinderen. 

De inhoud

Zes kinderen brengen samen een gezellige avond door terwijl hun ouders verderop in de straat een feestje bijwonen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, tot hun huis getroffen wordt door een aardbeving. Even kijken de kinderen elkaar in paniek aan. Dan verliezen ze het bewustzijn. Wanneer de zes weer bijkomen, zitten ze opgesloten in een vervallen huis. Ze hebben geen idee wat hen overkomen is. In het midden van de woonkamer staat een mysterieuze houten kist. 

En dan gaat de kist open...


birdy's boeken


Tijdens het lezen

Quinten is verhuisd. Het lijkt erop dat hij is vergeten. Het huis was ook opeens helemaal leeg. Heel gek, dat vond ook Femke. Er wonen nu andere mensen met wel 4 kinderen. De ouders van Elisabeth en Femke spreken met hen af en de moeders worden dikke vriendinnen. En ze spreken veel af. Femke moet nog vee laan Quinten denken . 

Dit tweede deel is opnieuw een super spannend verhaal geworden. Met een geheimzinnige kist en een rond vliegende kraai op zolder. Er verdwijnen heel veel dingen, het lijkt wel of Hans Kazan zijn toverstafje heeft rond gezwaaid!  

Op Birdy's Boeken blog, vind je mijn recensie! 

Ik zie je daar!!

Hartelijke groeten,
en pas op jezelf. 

Annette Overvoorde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten