zondag 19 november 2017

Terugblik: boekpresentatie Muzak in Drabbeldam

Boekpresentatie Alexandra Alink: 

Muzak in Drabbeldam


Beste lezers,

Van de week kreeg ik een uitnodiging voor de boekpresentatie van het 2e kids-boek van Alexandra Alink: Muzak in Drabbeldam. Deze vond plaats op zondagmiddag 19 november 2017, bij Boekhandel Maximus Hillegersberg, te Rotterdam. Het was reuzespannend, want hoe ziet het vervolg op: "Elfenstof in Drabbeldam" er wel niet uit? en is het net zo leuk en spannend als deel 1?Dus Birdy's Boeken ging weer op pad. Hier is het entree, van Maximus Boekhandel. Het was makkelijk te vinden. De voorkant was vrij eenvoudig, maar eenmaal binnen in de boekhandel ging mijn hartje toch echt helemaal open en dicht (gelukkig). 
Het was (en is nog steeds) een prachtige winkel, met een speciale hoek voor Young Adults, en een speciale hoek voor de kids. Er stonden werkelijk prachtige boeken tussen.    
Zo vroegen we nog naar Voorlopers, van Mirjam Hildebrand, maar die was uitverkocht! En daar lag hij dan...Elfenstof in Drabbeldam..de eerste uit de serie. Te wachten op zijn lezers..De gasten werden ontvangen met een heerlijk kopje koffie. De opkomst was groot en het was een drukte van belang, veel kinderen keken hun ogen uit..in die mooie boekhandel Maximus.

De auteur Alexandra Alink heette iedereen van harte welkom. En presenteerde haar 2e kidsboek. Het zag er prachtig uit, met mooie paarse tinten. Haar wens in de toekomstige boeken is om mooie afbeeldingen er in terug te laten komen. Ze is nu al in boek 3 bezig. Dat is reuze-leuk. 
Het 2e boek van de Drabbeldamserie is natuurlijk weer reuze-spannend, maar er werd alvast een klein tipje van de sluier opgelicht. Dochter van Alexandra, Annemoon, las het eerste hoofdstuk voor. Het was doodstil. De spanning steeg..en iedereen zat gelijk weer in het verhaal. Het 1e exemplaar werd uitgereikt aan een super-held. De winnaar van een superleuke leeswedstrijd. Hij was verrast en kreeg gelijk zin om het te gaan lezen. 
Daar is hij dan: "Muzak in Drabbeldam". Ik had het eerste exemplaar ook mee en kreeg het 2e uitgereikt. Ziet er toppie uit. Bedankt hiervoor!

Het was een succesvolle middag. Natuurlijk wil ik Alexandra bedanken voor de uitnodiging en wens haar veel succes met het 2e kidsboek.
Mijn  leeservaring, vind je binnenkort op dit blog.


Hartelijke Birdy-groeten,
Annette Overvoorde2 opmerkingen: