Welkom & have fun for kids


Voorstelrondje:"Boeken lezen is mijn passie & mijn blog maakt mij blij".
Met deze kidsblog wil ik iedereen enthousiast maken 
voor boeken en mooie verhalen......
Welkom op mijn kids-blog!

Leuk dat je op dit blog rondwandelt. Ik ben Annette Overvoorde, een enthousiaste veellezer, booklover & boekblogger. Kortgesloten: ik lees graag.  Vroeger vond je mij uren in de bibliotheek. De boeken van bijvoorbeeld Paul Biegel verslond ik. Ik zat er gewoon helemaal in. Mijn fantasie ging met mij op de loop en ik zat dan ook letterlijk in het boek.

Om te voorkomen, dat ik dubbele boeken ging kopen & lezen ben ik in 2016 een boekenblog gestart: https://birdysboeken.blogspot.nl.

Meestal lees ik thrillers en romans. Maar dat kan ook een YA (Young Adult) , NA (New Adult)  of kidsboek zijn. Omdat ik ook ambassadeur ben van kinderboeken, heb ik besloten om het blog voor de kids apart te doen.
Soms ben ik proeflezer, vooruit-lezer of ambassadeur van een boek. Dat kan ook een kinderboek zijn. Na het lezen maak ik een eerlijke recensie, plaats dit op mijn blog en deel dit op social media in diverse leesgroepen, Bol.com, Bruna, Hebban, Goodreads, Bloglovin, ed. En ik stuur de uitgeverij een kopie. 

Vind je het leuk, dat jouw boek gelezen wordt voor een recensie op mijn (kids)blog? Of heb je vragen of tips, stuur mij dan een bericht via:
birdys.boeken@gmail.com.

Heb je andere vragen of opmerkingen, ook dan hoor ik het graag. 

Veel plezier gewenst op mijn blog. 

groeten,
Annette Overvoorde
Birdy's Kids


   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten