maandag 14 juni 2021

Dierenoptocht in London - Esther van der Ham & Ewald Stuer - De recensie

Recensie

Titel: Dierenoptocht in Londen
Auteur: Esther van der Ham
Uitgeverij: Droomvallei
Genre: peuters, jeugd, onderbouw
Uitgave: April 2021

Met dank aan uitgeverij Droomvallei! In april stuurde Esther van der Ham dit leuke kinderboek toe. Haar nieuwste kinderboek, hoe geweldig leuk. Kijk je mee?

De inhoud

Tijger, Puppy, Kitten en Lieveheersbeestje gaan op vakantie naar Londen. Helaas gaat het bij de grens al mis. Ze worden ze opgesloten in het kasteel van Dover. Lukt het hen om te ontsnappen? En waarom halen ze de krant? 
Mijn leeservaring

"Hoera" roept Liesbeth. "We gaan eindelijk op vakantie naar Londen". 

Het viertal heeft er reuze zin in. Ze pakken hun spulletjes, hun paspoort en dat soort dingen. De koffers gaan bijna niet dicht, zo vol zitten ze. Ze helpen elkaar. En het lukt. Dan moeten ze opschieten. Want ze gaan met de boot, en die kan niet op iedereen wachten. De boot moet op tijd vertrekken. 

Dierenoptocht in Londen is een mooi boek voor kleuters en de onderbouw-leerlingen. Esther van der Ham en Ewald Stuer hebben dit boek samen gemaakt. 

De illustraties met leuke dieren, zeer kleurrijk ook, zijn zeer mooi. Esther van der Ham houdt erg van de natuur en van dieren. In dit verhaal staan dieren dan ook centraal. Zij hebben de hoofdrol. 
Als je goed naar de tekeningen kijkt, zie je steeds weer nieuwe dingen. Ook is er een klein geel diertje dat steeds terugkomt. Je kijkt gewoon je ogen uit. 

Dierenoptocht in Londen is een spannend avontuur met leuke dieren in de hoofdrol. Super leuk!

Waardering   5 sterren. 

Ik heb echt genoten van dit boek. 


Hartelijke groeten,

Annette Overvoorde
Birdy's Kids blog


Geen opmerkingen:

Een reactie posten